"From Ecophobia To EcoHobby"

5 ülke ile birlikte, okulumuzun tüm öğretmenleri ile yürüteceğimiz eTwinning projemiz onaylandı.

Aynı proje 2023-2024 yılında Erasmus+ projesi olarak çalışılmaya devam edecek.

Proje Hakkında:

Bu, doğanın küresel sorunlarına yerel çözümler bularak hitap eden çevre temelli bir projedir. Proje boyunca tüm muhataplar dünya çevre sorunları ile ilgilenecek, bu sorunların nedenlerini öğrenecek, yerel sorunlarla küresel sorunlar arasında bağlantı kuracak, olası çözümler arayacak, küresel sorunlara yerel olarak hareket edecek ve STEM ile yaratıcı çözümler bulacaktır. Tüm bu alt amaçlarla projenin temel amacı, öğrencilerin küresel meselelere karşı tutumlarını değiştirmek ve ekofobilerini ekohobiye dönüştürmektir. Ve projenin tüm ortak okullarıyla bir Erasmus+ Projesi'nde devam etmeyi hedefliyoruz.