Karadedeli İlkokulu
Atayurt Mahallesi İstiklal Caddesi D Blok No 24/A Silifke/MERSİN
.

VİZYON

En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğubilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çağdaş yaklaşımlarınauygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesiniseven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden,ileri eğitim kurumlarına hazır ve üretken bireyler yetiştirmektir

MİSYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

NORMAL

MERSİN 79 KM-SİLİFKE 12 KM

Satranç, Akıl ve Zeka Oyunları

Proje Çalışmaları

2020 yılından bu yanan çeşitli eTwinning projeleri düzenlenmiş ve bu projeler Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Erasmus+ kapsamında ortaklıklar kurulmuş olup proje çalışmalarımız devam etmektedir.